Frank Norvik -En engasjert mann!

Diplomen er hengt opp rett ved resepsjonen slik at alle gjester ser den
Diplomen er hengt opp rett ved resepsjonen slik at alle gjester ser den

Frank Norvik som i går mottok prisen som sommerens Servicehelt på Røros, er en meget aktiv mann. Ikke bare eier han Erzscheidergården sammen med sin mor, han driver også tre klessbutikker ved siden av dette. Han er deleier i Frost Herre, Frost Dame og Moods of Norway. Frank er også styremedlem i Destinasjon Røros samt at han sitter i kommunestyret for Høyre. I tillegg til dette er han også fotballtrener og «speaker» på fotballkamper.

Da HSMAI-teamet besøkte han, tok han oss med på en omvisning av Erzscheidergården. Alle rommene er forskjellige og det er alt fra en helt ren stil, til en hyttepreget stil. Også alle rom har forskjellige navn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*