Servicehelten i Fredrikstad er kåret

Kristian Kristiansen
Kristian Kristiansen

Kristian Kristiansen er sommerens Servicehelt i Fredrikstad. Han er daglig leder for Boomerang AS i Fredrikstad. Kristian er veldig engasjert i lokalmijøet hvor han er styremedlem i Fredrikstad Næringsforrening. I tillegg er han styremedlem i Visit Fredrikstad og Hvaler, leder av Sentrumsgruppen, og medlem av byutviklingsgruppen og faggruppen for handel & service.Han er veldig opptatt av utviklingen i Fredrikstad sitt næringsliv. Kristian vil motta en diplom og et gavekort for to på et hotell i samarbeid med en av våre samarbeidspartnere. Vi gratulerer!

– Det er en ære å vinne en så fantastisk pris. God gammeldags service og fagkunnskap går aldri av moten, sier en fornøyd Kristian Kristiansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*