Lofoten SuiteHotel

Denne helgen bodde vi på det moderne Lofoten SuiteHotel midt i sentrum av Svolvær. Vi fikk en kjempefin leilighet som vi koste oss masse i. Den var også plassert veldig lokalt med tanke på vår jakt etter servicehelter i Lofoten.

I løpet av oppholdet snakket vi med to gjester fra England og du kan se filmen under.

Tusen takk til Lofoten SuiteHotel som lot oss bo her hele helgen!

Over the weekend our team stayed at the Lofoten SuiteHotel in central Svolvær. The contemporary and spacious apartment worked as a great base for exploring the area as well as for our search of local service heroes. 

The apartment had great views of the city and the harbour, and the facilities made our stay very comfortable. We had the chance to talk to a couple of other guests too who were quick to thank the staff for the warm welcome and the friendly assistance with their stay since the very start.

Thank you to Lofoten SuiteHotel for making our stay and our weekend in Lofoten great!

IMG_0160 IMG_0175 IMG_0173 IMG_0172 IMG_0168 IMG_0167 IMG_0165 IMG_0162 IMG_0157 IMG_0155 IMG_0152 IMG_0142

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*