Servicehelten i Alta er funnet

Servicehelten i Alta er funnet
Knut Dahl, Product Manager SAS ved Alta Lufthavn
Knut Dahl, Product Manager SAS ved Alta Lufthavn
Knut Dahl, Product Manager SAS ved Alta Lufthavn

Fans of Good Sevice har i dag kåret Knut Dahl ved Alta Lufthavn som sommerens Servicehelt i Alta. Finnmark Dagblad var tilstede for å dekke den offisielle overrekkelsen av diplomet. Knut Dahl gav oss en omvisning på Alta Lufthavn, og hans kolleger mener at det er riktig mann som har vunnet prisen. Gratulerer!

2 Comments on “Servicehelten i Alta er funnet

  1. Som tidligere ansatt i Avinor ved Alta Lufthavn synes jeg dette var en fortjent pris til en hederskar. Knut er alltid hjelpsom og står på for kundene. I tillegg er han trivelig og lett og samarbeide med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*