Servicehelten i Tromsø

Reiselivssjef Trond Øverås og Vertskapsansvarlig Kyle Parsonage ved Visit Tromsø-Regionen
Reiselivssjef Trond Øverås og Vertskapsansvarlig Kyle Parsonage ved Visit Tromsø-Regionen

Fans of Good Service har funnet Servicehelten i Tromsø, og her er han! Kyle Parsonage er vertskapsansvarlig ved Visit Tromsø-Regionen, og yter alltid det lille ekstra. Hans motto er: «Vi er ikke ferdig før gjesten er fornøyd!» Kyle er opprinnelig fra New Zealand og er alltid innstilt på å finne en løsning, og han møter gjestene på deres premisser.

«Kyle tar aldri nei i sin munn. Han har hjulpet til med å få fraktet hagestein fra Lyngen til Storbritannia, fått ei 90-år gammel amerikansk dame på egenhånd i Norge trygt gjennom ferien og tilbake til familien i USA , fått på plass Svalbard-tur for gjester som trodde Svalbard var en kort busstur fra Tromsø, fikset ekstra åpninger på attraksjoner, fått ordnet champagne og blomster for frieri, og masse mer!» forteller en svært begeistret kollega; Oda Kvaal-Tanguay.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*