Her er Servicehelten i Halden

Magne
Magne Rannestad

Magne Rannestad er utleieansvarlig korttidsleie på Fredriksten Festning i Halden. Han jobber med alt av arrangementer, og ikke minst det populære TV 2-programmet «Allsang på Grensen». En meget aktiv mann, som sjelden sitter i ro. Han vil motta et diplom og et gavekort for to på et hotellopphold, i samarbeid med en av våre samarbeidspartnere.

– Jeg har stor glede av å kunne ordne ting på, rundt og for Fredriksten festning, slik at alle som bruker den trives her og gjerne vil bli her lenger, eller komme tilbake. Folk flest vil kanskje kalle meg et ja-menneske, som heller løser saker på sparket enn samler på problemer, sier en glad servicehelt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*